Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2016. január 23., szombat

Dancs Annamari váradi fellépése

Képtalálat a következőre: „Dancs Annamari” 
Dancs Annamari.Forrás:jegy.hu

"Dancs Annamari, a Budapesti Operettszínház szólistája, két kollégájával a Soha ne múljon el című operett-, musical- és könnyűzenegálával turnézik." - írja a Bihari Napló.

"A tavaly már tervbe vett fellépéssorozat nem jöhetett létre a művésznő színházi elfoglaltságai miatt. Most két bemutató között Annamari ismét az erdélyi színpadokon énekel. A koncerten természetesen felcsendülnek a műfajok legismertebb slágerei is, főként a hungarikumnak számító magyar operettek gyöngyszemei, de számos új dal is bekerült a repertoárba, az eddigi színekhez újabbakat hozva, és amelyek által az énekesnő újabb arcát, zenei képességeit is megmutatja. Sor kerül a Színház, szerelem most megjelent lemeze bemutatójára is, számos szeretett és a jövőben szerethető dallal.
Most is lesz sok tánc és vidámság, hiszen meghívottjai között van a színház ígéretes, fiatal táncoskomikusa, Laki Péter, aki Annamarival egyre több produkcióban látható. Gyönyörű tenor hangja nemcsak az operettekben, hanem a musicalekben is jól érvényesül, tánctudása tökéletes. És itt lesz a magyar musical koronázatlan királynője, Janza Kata is, aki több produkció főszerepében, köztük az Elisabeth ősbemutatóján jeleskedett. Őt már rég szerettük volna látni az erdélyi színpadokon, most végre sikerül természetesen mindazoknak, akik nem hagyják ki ezt az alkalmat egy felejthetetlen előadásra.
Felhőtlen hangulat, vidámság, romantika, gyönyörű dallamok, látványos jelmezek – mindez az operettek, musicalek, örökzöldek csodálatos, szórakoztató, fergeteges világával és világhírű melódiáival, a régi-új Annamarival, valamint művész kollégáival, Janza Katával és Laki Péterrel.
Nagyváradi helyszín
Február 9., kedd, 19 órakor a Nagyváradi Állami Filharmónia Enescu–Bartók hangversenytermében. Jegyek elővételben a Filharmónia jegypénztárában (telefon: 0728–078–721)."
Forrás : pressdisplay.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése