Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2015. szeptember 25., péntek

Csak erős idegzetű váradiaknak : Miért van 88 millió eurós adóssága Váradnak? Választ Eduard Florea adja meg ...

 
Eduard Florea.Forrás : ebihoreanul.ro

Tisztelt váradiak ' Ha elakarja olvasni az ebihorenul.ro cikkét,akkor vegye be az orvosságát,vagy kérjen tanácsot az orvosától.Miért? Mert felmegy a vérnyomása és cukra. A cikk kezdete nem hízelgő. Idézem szó szerint (remélem tud olvasni román nyelven és megérti a lényeget )

"Până la finalul anului, Oradea va trebui să plătească tuturor constructorilor de pe şantierele oraşului 440 milioane de lei. Ca să aibă de unde, oraşul s-a împrumutat recent cu 100 milioane de lei, după ce anul acesta a mai luat două credite, unul dintre ele pe o perioadă de 20 de ani.
City-managerul oraşului, Eduard Florea, spune că orădenii n-ar trebui să fie îngrijoraţi de cele 88 milioane de euro pe care Primăria le are datorie, în total. Mai degrabă, subliniază el, ar putea aprecia cum s-a dezvoltat oraşul graţie acestor investiţii."
Teljes cikk : ebihoreanul.ro

Ki Eduard Florea " Az egyik hozzászóló ezt írja

"Înainte de a ne da explicații PUERILE pe tema îndatorării municipiului poate ne explică D-l Eduard Augustin FLOREA cum a fost angajat(prima oară)în Primărie! “ Eu nu sunt orădean, am venit din sud, puteam să termin facultatea și să plec, dar am avut șansa de a-l cunoaște pe Marcel Boloș, fostul director al DMPFI, care mi-a fost profesor, și mi-a oferit un loc de muncă”. Cum putea Boloș să ofere locuri de muncă în Primărie? Exprimarea lui Florea este fără echivoc(interviu în Bihoreanul!). Este clar că locul de muncă a fost oferit după care probabil s-a și organizat un concurs formal! Tot în lumina TRANSPARENȚEI LIBERALE poate ne spune D-l Eduard Augustin FLOREA de ce CONSOARTA a preferat să plece din sistemul bancar(conform percepției publice cel mai bun sector economic, chiar și acum)și să se angajeze la ADP ca aghiotant(ă)a lui ANDRICA(sau invers!). La ADP se fac angajări pur și simplu sau tot prin concurs? Genul „concursul se ține joi iar postul este ocupat de marți!”! Dar poate consoarta a dorit să se sacrifice în folosul comunitățiii, mai știi??!! S-a gândit că excursiile în străinătate se pot achita și numai din veniturile city-manager-ului!"

U.I.
Nem fordítom le magyar nyelvre,mert magyar nyelvű iskolában végeztem.Ha tud fordítani,tisztelettel elfogadom ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése