Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2015. augusztus 21., péntek

Idén is eljöttek a virágkocsik

Idén is eljöttek a virágkocsik 
"Augusztus 21-én, pénteken partnerségben a debrecenivel, a helyi önkormányzat ismét megszervezte a Nyitott ablak Európára rendezvényt, aminek keretében a megszokott útvonalon haladt a virágkaraván, ezúttal zuhogó esőben."- írja az erdon.ro-n.

"Váradra ezúttal hat allegorikus virágkocsi érkezik, köztük a két város közös kompozíciója, melynek kétharmada itteni vonatkozású. A felvonulók 16 óra tájékán indultak a Dacia sugárút cikk-cakk alakú tömbházaitól, és haladtak a megszokottnak mondható Petőfi-park- Magheru sugárút/Sztaroveszky út- Nagyvásártér útvonalon. Az orvosi karnál fordultak be körülbelül a December 1. parkba, ahol az ismeretlen katona szobra mellett parkoltak. Itt fél 8-ig maradtak, lehetett a kompozíciókat ábrázoló fotókat, szelfiket készíteni, illetve különféle szórakozási lehetőségek is várták a gyermeket, mint például lovaglás vagy arcfestés.
A menetet több mint 200 személy alkotta, mások mellett ott voltak: a Pusztai Farkasok Ordas és Sólyom Nemzetségei, a micskei Görböc néptánccsoport, a Mistique mazsorettcsoport, a hegyközcsatári Angels, a 11. számú Általános iskola Korál menettánc csoportja, a Quasar táncklub, a Unique Dance Stúdió, a Sunshine akrobatikus táncformáció és a Replay Deance.
Lovasok is láthatóak voltak, valamint egy hintó, és hét mesefigura szerzett örömöt a gyermekeknek, léggömböket ajándékozva nekik. A lányokról, illetve a nőkről sem feledkeztek meg a szervezők, őket 1000 szegfű várta. Koncertek idén nem voltak a parkban.
"
Forrás : erdon.ro 

Fotók : Ciucur L. Antonius
 
 
 
 
  
 
Teljes album : facebook.com

"Pénteken hat virágkocsi - Nagyvárad és Debrecen közös alkotása mellett a Szent Korona, az Élmény és wellness felsőfokon című kompozíció (Aquaticum Debrecen), a Megszépülve, játékosan, varázslatosan című alkotás (Keviép Kft.), a Kalózhajó (FÓRUM Debrecen bevásárlóközpont) és a Kívánságcsokor a Korzóról (Auchan) virágkocsi - vonult fel Debrecen testvérvárosában, Nagyváradon, ahol helyi művészeti csoportok között vonultak fe a Nyitott ablak Európára című rendezvényen." - írja
Fried Noémi Lujza, a maszol.ro-n ' 

Fotók : Fried Noémi Lujza
 
 
 
 
 
 
 
 Teljes album : facebook.com 

Videó : facebook.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése