Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2015. június 23., kedd

Gólgazdag meccs váradiakkal, mihályfalviakkal

Az elmúlt héten pénteken a Múzeum kerti műfüves pályán találkozott egy barátságos mérkőzés erejéig a nagyváradi BN-Ferogar és az Érmihályfalvi Öregfiúk labdarúgócsapata.

Nagyon régi kapcsolat áll fent a Bihari Napló labdarúgócsapat és az Érmihályfalvi Öregfiúk focistái között. Miután 1991ben a BN focicsapatot alapított, az első mérkőzését Érmihályfalván játszotta, mindez 25 évvel ezelőtt történt. Az azt követő években – hosszú ideig – nem történt meg, hogy a két csapat ne találkozott volna. Ezek a meccsek a legtöbb esetben Érmihályfalván zajlottak, de nekünk is volt alkalmunk Nagyváradon fogadni az érmelléki kisváros jeles öregfiú-együttesét. A legtöbb esetben – főleg az érmihályfalvi meccseken – szépszámú közönség követte figyelemmel a két alakulat játékát.
A szerző felvétele  
A két csapat tagjai, illetve azok vezetői egy közös fotón, még a mérkőzés elkezdése előtt Ezért is örültem annak, hogy jogutódunk, a BNFerogar egy újabb mérkőzésre invitálta meg a mihályfalviakat. Szép és jó iramú mérkőzésen a váradiak megérdemelten győztek 14–8 arányban. A találkozó után egy baráti beszélgetésre gyűltek össze a csapattagok, és eldőlt, hogy a közeljövőben újra találkoznak egy focimeccs erejéig, ezúttal Érmihályfalván.
Jegyzőkönyv
A csapatok a következő összeállításban játszottak, BN-Ferogar: Almási János, Szántó Zoltán – Bogdan Iambor, Stelian Farcău, Alin Biţiş, Garnai Sándor, Cristian Lupuţ, Vig Zoltán.
Érmihályfalvi Öregfiúk: Kiss Márk – Csűri Sándor, Caragilov Sándor, Tóth Csaba, Fele Attila, Fele Szabolcs, Szabó Zoltán, Szász Attila, Rencz Csaba.
Gólszerzők, BN-Ferogar: Bogdan Jambor 5, Stelian Farcău 2, Alin Biţiş 4, Garnai Sándor 1, Vig Zoltán 1, Cristian Lupuţ 1.
Érmihályfalvi Öregfiúk: Rencz Csaba 3, Fele Attila 1, Fele Szabolcs 2, Szabó Zoltán 2. Játékvezető: Tarr Gyula.

 Ui.: Az érmihályfalvi csapat tagjai ezúton köszönik meg Gábor Károlynak, hogy saját járművével semmi ellenszolgáltatás nélkül szállította el a csapatot Nagyváradra és természetesen haza Érmihályfalvára.

Forrás : Bihari Napló/pressdisplay.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése