Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2015. május 29., péntek

Tragédia Nagyváradon: tízemeletes tömbház tetejéről ugrott le két fiatal

Fotó: ebihoreanul.ro 
 Fotó: ebihoreanul.ro 

Egyelőre nem ismertek az okai annak a tragédiának, amely május 28-án, csütörtökön este 19 óra körül történt Nagyváradon: két fiatal egy Szováta utcai, 10 emeletes tömbház tetejéről vetette magát a mélybe.  
Az ebihoreanul.ro tudósítása szerint a két, 17 és 20 év közötti fiú (más források szerint egy egy 15 és egy 17 éves diák ról van szó) a helyszínen életét vesztette, a helyszínre kiérkező mentők már semmit sem tudtak tenni megmentésük érdekében. A helyszíni vizsgálat idejére a nyomozók lezárták a tömbház előtti kis zöldövezetet, a blokkba csak az ott lakók mehettek be.
A tragédia kevéssel 19 óra előtt következett be, és egyelőre csak találgatni lehet, hogy mik lehettek az okai. A környéken élők elmondásából az derült ki, hogy az egyik fiatal a C15-ös tömbházban lakott albérletben. Egy szemtanú azt nyilatkozta a nyomozóknak, hogy hallotta őket, amint felmentek a tetőre, és aztán lábdobogást is, ami szerint a fiatalok „nekifutásból” ugrottak a mélybe, mintha repülni akartak volna. Ez utóbbi információt a Bihar megyei törvényszéki ügyészség szóvivője, Maria Cotrău is megerősítette. Közölte, minden jel arra utal, hogy öngyilkosság történt, ám a fiatalok egyike sem hagyott búcsúlevelet. Egyes, mai sajtóhírek szerint a fiatalok kábítószert fogyaszthattak. A kórbonctani vizsgálat eredménye fog fényt deríteni rá, hogy valóban így volt-e.
Forrás : erdon.ro  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése