Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2015. április 27., hétfő

Kovács Koko,Koncz Gábor, Makk Károly ,Metropol ,By Alex,Baricz Gergő,Neoton a XXIV. Festum Varadinum rendezvénysorozaton.

XXIV. Festum Varadinum rendezvénysorozat 
Néhány nap és elkezdődik az egyhetes XXIV. Festum Varadinum rendezvénysorozat.Nagy a választási lehetőség a programokban.Szinte egy időben lesznek a programok megtartva.Egyszóval kifejezve , túlzsúfolt az idei Festum Varadinum. A rendezvénysorozat nívóját emeli a sok magyarországi vendég , mint Kovács Koko,Koncz Gábor,By Alex,Baricz Gergő,Neoton.Lesz emlékezés Horváth Imre költőre,Karádi Katalin emlékműsor,találkozás Makk Károly filmrendezővel, Bálint András Radnóti est,Kristófi János festőművész kiállítása,Koncz Gábor Gyorsvonat – önálló est,Operett express,kiállítások,versenyek,könyvbemutatók és sok - sok események , mely feladja a leckét nekünk.
Teljes program :  erdon.ro 

Szeretném felhívni a figyelmet a május 8-i Metropol koncertre,mely a Színházban lesz este fél kilenckor.Sok váradi még emlékszik a Metropol Groupra,mert végig kísérték a a fiatalságunkat.Ők sem fiatalok már,de zenélni még tudnak.Trifánon kívül egyik tag sem él itthon.Most itt lesznek,mert szeretnek haza jönni.Váradnak van egy sajátos varázsa,légköre,melyet nem lehet elfelejteni ...Metropolról itt olvashat bővebben '

Metropol együttes története 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése