Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2014. december 21., vasárnap

Tóth Andi az X Faktor döntőjében '

Tóth Andi 
Tóth Andi.Forrás : rtl.hu

Nagyvárad ünnepelhet,mert a 15 éves Tóth Andi az X Faktorban a döntőbe jutott.Tolvai Renáta után egy másik nagyváradi tehetséggel kell megismerkedni , Tóth Andival.A lejárató kampány ellenére Tóth Andi elnyerte a nézők tetszését és a szavazataikat. A "falusi származású" Tóth Andi megállta a helyét és bizonyította,hogy a legjobb három között van a helye.Megnyeri a döntőt?Lehet ...Hajrá Andi ' 

Mit ír az RTL Tóth Andiról? Nagyon sok jót ' 
"Tóth Andi Liza Minelli Cabaret című dalát énekelte el még egyszer. Azért döntöttek így, mert ebből a produkcióból derült ki, hogy Andi nem egyszerűen egy fantasztikus énekesnő, hanem sokkal több annál. G-t magával ragadta a koreográfia, értékelte, hogy a lány minden rezdülésével próbált közölni. Alföldi profinak nevezte. Gabi szerint fontos, hogy kézben tudta tartani az egész produkciót. Szikora csak szuperlatívuszokban tudott beszélni, úgy véli, ez nemzetközi színvonal."
"Tóth Andi Jennifer Hudson One Night Only című gyönyörű dalát énekelte. G reméli, hogy nem azonosul a dallal, amely egy egyéjszakás kalandot dolgoz fel. Gabi szeretné, ha a szívét is megnyitná a lány, mert a hangja csodálatos. Alföldi szerette, hogy nagyon fegyelmezetten énekelt nagyon nagyot a kicsi lány. Szikora felhívta Geszti Pétert, aki azt mondta, Tóth Andi határtalan tehetség."
"Tóth Andi példaképével, Csipával énekelte a Játszom című dalt. Andinak fantasztikus érzés volt a Hooligans énekesével együtt dolgozni. "
Forrás : rtl.hu

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése