Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2014. szeptember 17., szerda

Bolojan pártja elveszítette többségét a váradi tanácsban - Bolojannak felment a vérnyomása?

coste mang Foto Bihorstiri.ro
Adelina Coste és Ioan Mang
Fotó: Bihorstiri.ro

Robbant a hír: a Demokrata–Liberális Pártból (PDL) Adelina Coste váradi tanácstag átiratkozott a Szociáldemokrata Pártba (PSD), ezzel a lépéssel pedig a PNL-nek már nincs meg a többsége a nagyváradi helyi tanácsban. Az RMDSZ, a PSD és a Konzervatív Párt (PC) alkotja most a többséget, ezért egyesek máris arról beszélnek, hogy vajon ki lesz a következő RMDSZ-es magyar alpolgármester Váradon - olvasható a mind1.ma cikkében.

Balojannak felment a vérnyomása? Biztosan nem tetszett ,de ilyen a politika.Vajon mi következik ezután? Lesz magyar alpolgármester?Ha lesz ,ki lesz? A PSD jól taktikázott és az RMDSZ támogatja őket.Meddig? Nem lehet tudni,mert még hátra van néhány kényes téma az RMDSZ és a PSD között.

Vége Bolojan Masterplan tervének? Nem lesz pihenő park a Szent László téren? Nem lesz lebontva a Kert - Avram Iancu - utca jobboldala a Tűzoltólaktanyáig?Mi lesz Bolojan szponzoraival?Ha lesz magyar alpolgármester Nagyváradnak nem fog felmenni Bolojan vérnyomása? Köztudott hogy nem szereti a magyarokat.Nagy előnye,hogy mellette van egy képzett fiatal asszisztensnő, aki vigyáz a polgármester egészségére '

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése