Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2014. augusztus 25., hétfő

Mikor nem lesz nagy víz esőzések után az Olimpiadei utcán?

IMG_4689-1 
Eső után a Stadion közelében.Forrás : oradeamagazin.ro

Évek óta a nagy esőzések után nem közlekednek a villamosok az Olimpiadei utcán.Ha sikerül akkor villamost pótló buszok helyettesítik a villamosokat,ha több időt vesz igénybe a leállás.a váradiak megszokhatták ezt a helyzetet.Vannak akiket felháborít ez az esemény.Marcu Andrei váradi lakos megkérdezte az illetékeseket.A következő választ kapta,mely olvasható a Szép a Városunk, Nagyvárad Facebook csoportban : 

Forrás : facebook.com 

Mikor nem lesz nagy víz esőzések után az Olimpiadei utcán?A válasz egyértelmű : amikor el fog készülni a Kolozsvári utat az Oncsa negyeddel összekötő gyorsforgalmi út.Mikor fog elkészülni? Nehéz megmondani,mert csak most kezdtek hozzáfogni a Szilvásban a Machio hídépítés utolsó szakaszához.Az egyik terv szerint 2017-ig kész kell legyen a gyorsforgalmi út.Már csúszás van a tervben,mert ...,okok bőven vannak.Mi a megoldás? Legyünk türelmesek.Ha nagyon esik az eső ne menjünk az Olimpiadei utca felé.Ha megyünk,akkor várjuk meg a villamospótló buszt,ha közlekedik. A legegyszerűbb megoldás : vegyünk le a cipőt és menjünk mezítláb.

Miért van víz az Olimpiadei utcán? - kérdeztem Lupău urat az OTL volt igazgatót.Válasza az volt,hogy ő nem vette át hivatalosan és az útépítőt terheli a felelősség.Mint ismeretes Lupău igazgató úr nem tud válaszolni a kérdésre,mert súlyos betegségben meghalt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése