Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2014. augusztus 14., csütörtök

Eltemették Kéri Tündét és a két gyermekét

  
Forrás : a1.ro
Augusztus 11-én a biharpüspöki temetőben eltemették a Franciaországban meggyilkolt nagyváradi Kéri Tündét és két gyermekét Tonyt és Rapahelt.Három fehér koporsó jelezte a nagyváradi Kéri család drámáját.Az előzményekről olvashat a egyvaradiblogjanagyvaradrol.blogspot.ro-n.
Nagy nehézség és anyagi áldozat által hozhatták haza Tündét és két gyermekét.A Kéri család fájdalmában több mint kétszázan osztoztak a biharpüspöki temetőben.A temetés során szükség volt orvosi beavatkozásra is.A temetési szertartást református pap vezette le.Mérhetetlen könny és gyász jellemezte a temetést.
Forrás,videó : observator.tv

 
Kéri Tünde a kér gyermekével.Forrás : ebihoreanul.ro

Legnagyobb fájdalom a Kéri családnak az,hogy a mai napig nem tudják a hármas gyilkosság igazi okát,mert a gyilkos Sebastian Bălan nem nyilatkozott.A francia rendőrség még nem fejezte be a hármas gyilkosság kivizsgálását.A Kéri család is keresi a választ,de eredménytelenül.Az ok megmagyarázhatatlan.Több találgatás látott napvilágot a sajtóban,de egyik sem lett megerősítve. Várjuk ki a nyomázás végét.

Helyi sajtó cikkeit olvashatja a temetésről ebihoreanul.ro-n és a bihon.ro-n.Helyi magyar sajtóban nem találtam cikket a temetésről.Ha olvasta,küldje el a linket '

Néhány fotó Kéri Tünde Facebook oldaláról

Nyugodjanak békében '

Fénykép: A hordo:)))))Térkép

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése