Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2014. augusztus 29., péntek

Aukciósház a Zöldfa utcában

Kiállítások, színielőadások, koncertek, művészkávéház és műtárgyak árverése várja mindazokat, akik betérnek a nagyváradi Anasztázia Aukciósházba és Művészeti Galériába. Ősszel restaurátorképzést is indítanak.
Könyvekből és filmekből tudhatták eleddig a váradi, Bihar megyei emberek, hogyan zajlik le egy aukció, milyen az, amikor egy értékes műkincs kikiáltási árát az egekig srófolja valaki, hogy megszerezze a hőn áhított művészeti ereklyét, hogy milyen izgalmak és érdekességek rejlenek a licitálásban, és hogy milyen érzés, midőn megkérdi az árverésvezető: „Senki többet?” Nos, a az új váradi létesítményben megtapasztalhatják egy-egy árverés izgalmas pillanatait mindazok, akiknek módjuk van arra, hogy eladjanak, vásároljanak az aukciósházban.
A Zöldfa (ma Vasile Alecsandri) utca 4. szám alatti patinás szecessziós épületben, mintegy 800 négyzetméteren hozták létre az Anasztázia Aukciósházat és Művészeti Galériát. Mind a földszinti részt, mind az emeleti nagytermet kiváló ízléssel, eleganciával rendezték be, mindegyik helyiség jól megvilágított, az ablakok hatalmasak, becsábítják a napfényt. Az aukciók mellett szerveznek kulturális rendezvényeket, lesznek koncertek, rövid drámákat bemutató színielőadások, tárlatok. A földszinten művészkávéházat alakítottak ki.
Teljes cikk : biharmegye.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése