Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2014. július 15., kedd

Másolni próbáltak

Három pedagógust zártak ki Nagyváradon, a Betel Pünkösdista Teológiai Líceumban zajló hétfői végelgesítési vizsgáról, mivel másolni próbált, tudtuk meg Kéry Hajnal főtanfelügyelő helyettestől. 
 A 365 jelentkező közül 15-en hiányoztak, 19-en pedig visszaléptek, vagyis személyes okokra hivatkozva kérték a dolgozatok semmissé nyilvánítását. A vizsgán megjelentek közül tizenhatan kértek magyar nyelvű tételeket.
Ez a harmadik év, tudtuk meg, amikor a vizsga országos szinten van megszervezve, egységes tételekkel – régebben az egyetemi központokban zajlott. Ha valakinek harmadik nekifutásra sem sikerül, akkor elveszíti a jogát, hogy az oktatási rendszerben dolgozzon. Egyúttal, ha valaki címzetes pedagógusként dolgozott és nem lesz meg a nyolcasa, elveszíti a címzetességét és csak helyettesítő pedagógusként dolgozhat egy évig, amikor is újból próbálkozhat.
Mint arról már beszámoltunk, a vizsga tíz órakor kezdődött és négy órán keresztül zajlott. Az eredményeket július 19-én függesztik ki, s aznap, illetve 20-án lehet megóvni az eredményeket. A végső pontszámokat július 24-én függesztik ki; az elkövetkezendő napok során küldik el az eredményeket a tanügyminisztériumhoz, mely augusztus 10 és 14 között állítja ki a véglegességet igazoló okiratokat.

Forrás : erdon.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése