Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2014. április 12., szombat

EP-választás – Pelczné Gáll Ildikó vezeti a Fidesz-KDNP listáját, Tőkés László a harmadik

EP-választás – Pelczné Gáll Ildikó vezeti a Fidesz-KDNP listáját, Tőkés László a harmadik 
Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke a kormánypártok listavezetője az európai parlamenti (EP-) választáson. A politikus szerint tíz-tizenkét mandátum megszerzésére van esélyük a májusi szavazáson.
A névsort ismertető Szájer József fideszes EP-képviselő a Fidesz országos választmányának csütörtöki ülése után tartott sajtótájékoztatón elmondta: a 63 tagú listán Pelczné Gáll Ildikót – aki az elmúlt években is Brüsszelben politizált – ő követi a második helyen, majd Tőkés László, Deutsch Tamás, Gyürk András, Gál Kinga, Schöpflin György és Erdős Norbert következik. Őket követi Kárpátalja és Vajdaság képviselője – akiket később neveznek meg -, majd a 11. helyen Kósa Ádám, a 12-en pedig Hölvényi György jelenlegi egyházügyi államtitkár szerepel.
Teljes cikk : erdon.ro 


Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke a kormánypártok listavezetője az európai parlamenti (EP) választáson. A lista második helyén Szájer József, a harmadikon pedig Tőkés László EP-képviselő található. A listavezető politikus szerint tíz-tizenkét mandátum megszerzésére van esélye a Fidesznek.
Szájer József; Pelczné dr. Gáll Ildikó
Pelczné Gáll Ildikó és Szájer József MTI Fotó: Kovács Attila

A névsort ismertető Szájer József fideszes EP-képviselő a Fidesz országos választmányának csütörtöki ülése után tartott sajtótájékoztatón elmondta: a 63 tagú listán Pelczné Gáll Ildikót – aki az elmúlt években is Brüsszelben politizált – ő követi a második helyen, majd Tőkés László, Deutsch Tamás, Gyürk András, Gál Kinga, Schöpflin György és Erdős Norbert következik. Őket követi Kárpátalja és Vajdaság képviselője – akiket később neveznek meg –, majd a 11. helyen Kósa Ádám, a 12-en pedig Hölvényi György jelenlegi egyházügyi államtitkár szerepel.
Teljes cikk : reggeliujsag.ro

  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése