Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2014. március 17., hétfő

Turisztikai weboldal Váradnak - oradea.travel

A nagyváradi önkormányzat a városközpont kulturális idegenforgalmának fellendítésére irányuló, az Európai Unió által finanszírozott projekt keretében egy turisztikai weboldalt fejlesztett ki – jelentették be tegnapi sajtótájékoztatójukon Mircea Mălan alpolgármester, valamint Dumitru Sim és Marius Moş a Nemzetközi Finanszírozású Projektek Igazgatóságának képviselői.
Turisztikai
Az Oradea.travel elnevezésű interaktív weboldal számos érdekességet tartalmaz, mint például a történelmi városközpontban készült 360 fokos panoráma-felvételeket, várostörténeti és építészeti leírásokat, a várost népszerűsítő videókat és egy, kilencezer fényképből álló galériát is, ugyanakkor lehetőséget teremt a látogatóknak arra, hogy tematikus városnéző útvonalakat tervezzenek maguknak.
Az oldal jelenleg négy nyelven érhető el: románul, angolul, németül és olaszul. Mint Dumitru Sim elmondta, az oldalnak elkészült egy magyar nyelvű változata is, a románról fordított szöveg azonban annyira gyenge minőségű, hogy kénytelenek voltak ideiglenesen megszűntetni a magyar nyelvopciót, nehogy köznevetség tárgyává váljon a honlap. A városháziak egyelőre nem tudták megmondani, mennyi idő múlva helyezik újra üzembe a magyar verziót, hiszen ahhoz előbb, a teljes román szöveget újra le kell fordíttatni.
Teljes cikk : reggeliujsag.ro

Kattintson a oradea.travel linkre '

 

 


 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése