Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2013. szeptember 27., péntek

Tárlat Jakobovits Miklós képeiből

Megtelt a Posticum kápolnája vasárnap délután, Jakobovits Miklós A portré című kiállításának ünnepélyes megnyitója alkalmából. Felköszöntötték a nemrég elhunyt festőművész özvegyét. 
Az In Memoriam Jakobovits Miklós Társaság immár harmadik alkalommal lépett a nagyközönség elé ilyen jellegű rendezvénnyel, tudatta dr. Földes Béla, a társaság szóvivője a megnyitón, melyen születésnapja alkalmából felköszöntötte Jakobovits Mártát, a festőművész özvegyét.
Teljes cikk : erdon.ro 


Sokan gyűltek össze vasárnap délután a nagyváradi Posticum kulturális és ifjúsági központ meghitt hangulatú kápolnájában, hogy megtekintsék a nemrégiben elhunyt Jakobovits Miklós Munkácsy-díjas képzőművész alkotásaiból összeállított, Portré elnevezésű tárlatot. A kiállítás október 2-ig látogatható.
a muveszet 2
Az In Memoriam Jakobovits Miklós Társaság az idén immár második alkalommal szervezett kiállítást Jakobovits Miklós képzőművész munkáiból. Pályatársak, jóbarátok, ismerősök, a művész megannyi tisztelője gyűlt össze, hogy megszemléljék a képeket. A portré, mondhatnók, a lélek tükre. Erről tanúskodnak ezen alkotások is. Huszonöt tusrajzot és hét festményt mutat be a mostani válogatás. A rajzok mellett Jakobovits Miklós néhány korai portrétanulmánya és önarcképe is látható, valamint pár későbbi, már az elvonatkoztatás irányába mutató alkotása is.
Teljes cikk : reggeliujsag.ro

Személyes fotók  a kiállításról 


 Nyugodjék békében '

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése