Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2013. augusztus 23., péntek

Jubileumi évadot hirdetett a Szigligeti Színház

Évadhirdető sajtótájékoztató keretében ismertették a nagyváradi Szigligeti Színház vezetői a 2013-2014-es színházi évad kínálatát csütörtökön. Az új évadot a Szigligeti-jubileum keretezi, hiszen a színház névadója születésének 200. évfordulóját ünnepelik.

Czvikker Katalin főigazgató a tájékoztató elején kiemelte, az elmúlt évad nézőszám szempontjából messze felülmúlta az azt megelőzőt: több mint 78 ezer néző tekintette meg a színház három társulatának előadásait, amely több mint 50 százalékos emelkedést jelent, ennek megfelelően a játszóhelyek kihasználtsága is majd 10 százalékos javulást mutat, amely így már meghaladta a 82 százalékot. Ehhez hozzájárul még az is, hogy az elmúlt évadban 316 előadásra került sor, amely szintén jelentős növekedést jelent. Az eladott bérletek száma az elmúlt évadban megközelítette a 2800-at, ezt a számot természetesen szeretnék az új évadban túlszárnyalni, illetve az említett az nézőszám tekintetében is emelkedést vár a főigazgató. Mint mondta, ennek érdekeben a Partiumi Keresztény Egyetemmel együttműködve egy átfogó szociológiai felmérés elkészítését tervezik, amely alapján pontos képet kaphat a színház vezetése a közönség színházzal való kapcsolatáról, ennek célja pedig, hogy egy jobb kommunikáció kialakítása, minél célzottabbá tétele. A főigazgató kitért még a színház önkéntesi rendszerének „intézményesítésére” és a Szigligeti Tanoda (SZITA) elindítására is, amelyről a későbbiekben bővebben is tájékoztatják az érdeklődőket.
Teljes évad : szigligeti.szigligeti.ro



Augusztus 23-tól minden nap 18-20 óra között találkozhat a Szigligeti Színház önkénteseivel, művészeivel, vezetőivel a a holnaposok Fő utcai szoborcsoportja mögött felállított évadhirdető standnál, ahol mindent megtudhat az új színházi évadról, ráadásul most is fényképezkedhet kedvenc színészével, kaphat dedikált plakátot, feliratkozhat hírlevelünkre, regisztrálhat nyereményjátékunkra, amellyel bérletet nyerhet.
Forrás : szigligeti.szigligeti.ro 
Fotók augusztus 22-én
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése