Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2013. április 29., hétfő

Kinyitottak a nagyváradi strandok

Hamarabb kinyitott a Városi és Őssi strand,mert az időjárási feltételek adottak és az elmúlt hetekben végzett korszerűsítési és felújítási munkálatokat is sikerült időben befejezni.
Az elmúlt évekhez képest változások történtek a nyitvatartási programban és a strandbelépők árában is. A lakosság kérésére ezentúl 8-21 óra között lesznek nyitva a strandok, a pénztár 19 órakkor zár, azaz az utolsó vendéget ekkor engedik be a strand területére. Ami a belépők árának változását illeti, megközelítőleg 10 százalékkal nőttek az árak, egy felnőtt jegyt ára 10 lej, míg egy diák vagy egyetemista jegy 5 lejbe kerül. A havi bérlet ára felnőtt esetében 90 lej, diák vagy egyetemista bérletet 45 lejért válthat.

Április 27 és május 6 között folyamatosan nyitva lesz mindkét strand, ekkor a nyugdíjasok nem részesülnek kedvezményekben, azonban május 6 után az Őssi strandot ismét ingyenesen használhatják a megszokott program szerint az idősebbek.
Forrás : nagyvarad.ro 

Figyelem ' Ha lehet tartsák be a strand szabályzatait.Használják rendszeresen a dúst,vigyázzanak az értékeikre és ne legyenek sokat a vízben és a napon.Ha szívbeteg vagy a vérnyomásos,akkor vigyázzon,mert rosszul lehet a vízben.Fogyasszon folyadékot .Vegye figyelembe azt,hogy a napkitörések miatt nagy hőség és gyorsan változó front lesz.Vigyázzanak a maguk és mások egészségére '''

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése